2012-01-07

Som sagt så har Hugo haft en väldig hosta, och igår eftermiddag blev den värre hostade och tjostade så det tjöt i bröstet på honom. Vi ringde 1177 för att höra vad dom sa. Och hon hörde Hugo och sa att vi skulle åka till akuten med en gång så dom får lyssna på honom.
Vi åkte dit väääldigt många bebisar/barn där inne en del med hosta.
Vi kom in efter en timme ungefär tog tempen på honom och han hade lite feber pendlade mellan 37,8 och 38,2.
Doktorn kom och han lyssnade och hörde att det tjöt, förkylning sa han och Hugo skulle få inhalera två gånger.
Han var inte så dålig att han behövde läggas in eftersom att han äter och att vi bor ganska så nära.
Skönt det!
Vi var hemma runt 8 eller något och Hugo somnade jätte gott i bilen men vakna till när vi kom hem, vi la upp honom i sängen och där somna han om. Sovit bra inatt, vaknade av hosta och att han spydde när jag tog upp honom men han sov samtidigt så efter det la jag ner honom och Martin torka upp under tiden. Vaknade vid 3 tiden och ville ha lite mat och somna om.
Jag vaknade halv 7 av att det lukta päägon. Hugisen hade bajsat å inte vaknat haha, ;) sprang ner å hämta blöja och våtservetter och tog bort det, han sov vidare. Trodde han skulle vakna men icke.
Vaknade tio i åtta nu på morgonen.
Han rosslar ju lite idag med men inte lika mycket som igår så nu hoppas jag att det vänder, får ringa barnmottaningen på Måndag sa doktorn ifall det inte blivit bättre för dår får vi en egen som han kan andas in i. Så det blir lättare för honom. Var så här sist han var förkyld också. Därför trodde doktorn att det kunde vara förkylningsastma. :(
Plutten..
Idag blir det en hemma dag imorn är det kalas för Jennifer får se hur Hugo är imorn.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0