2012-06-18

Godmorgon här sitter jag och Hugo och tittar på Chuggington, Hugo ramlade precis och slog huvudet i golvet. Jäklar vad han blev ledsen. Men det går över fort som tur är =). Såg precis nu när jag skrev datumet som rubrik. det är 18 Juni redan och vart är sommaren?
Många som frågar sig det. Vart är den? Jaja den kommer nog till slut, saker och ting kan man göra ändå kläder efter väder. Men värme hade inte gjort något. I "sommar" på Martins semester kanske man ska säga ;) Så ska vi Måla om huset nu är det rött och det ska bli grått med vita knutar eller gräddvitt med röda knutar. Vi får se måste bestämma oss snart :)
Sedan ska vi:
*Liseberg
*Boråsdjurpark
*Stugan
*Bada
*Tyskland
*Emaus
Martin ska till Norrland med pappa och hans bröder en vecka, å fiska :) Då ska jag Mamma och Hugo åka till Ullared.
Det blir dags utflykter detta året då vi som sagt ska måla huset och fixa i trädgården. Maaassa buskar som ska bort en del är redan borta faktiskt men mer ska bort =) Helgen har varit toppen! Idag ska jag och Hugo var hemma och mysa. Tvätta och städa :) såntdäringa som måste göras :)
Nä snart fruskost time med lilleman:

Heeej bloggen ;)

ÄSCH vad jobbigt det är att blogga från mobilen. Jaaaja. Går ju ett tag mellan varje blogg inlägg Så kan det vara ibland. Kommer att blogga lite då och då. Och för det mesta om vårab lilla Hugo Och vad vi gör om dagarna. Skiter ni i det skit då i att läsa ;P Hänt en del med Hugo det sista med.utvecklingen riktigt kul att se hans framsteg, Han är glad jämt kan man säga lite.gnällig när han är trött. Det senaste har vi varit på utflykt Med öppna förskolan som vi är på Tisdagarna. Hugo älskar det, massa barn och leksaker det gillar Hugo. Pernilla även kallad (pörnan) och Milton har varit här och myst med oss idag, dom är verkligen Så glada i varandra lika glad i pörnan är jag. Riktigt kul att se dom små ihop. Sen tror jag Hugo är lite kär haha i en tjej som heter Maja dom två går efter varandra på Öf, ska ha samma leksaker osv. Hon kan vara lite ivrig och dra Hugo i håret han gråter lite sen är dom efter varandra igen. Jösses :) Ja det blir mycket snack om Hugo men det förstår ni som har barn att man gör för dom är guld. Denna helgen är fullsmäckad med saker att göra idag är Martin iväg på butlers med några och ska titta på fotbollen. Jag ska försöka titta en stund innan jag somnar JÄÄÄSP!!!! Hugo sover i sin säng brevid här, vi börja lägga honom där för några dagar sedan går hur bra.som helst, han har ändå sovit mellan oss i 10 månader. Det var super mysigt men nu sover han bättre i sin säng, skönt! Och jag med för den delen :) Yeahyeah återgå till vad vi ska göra i helgen. Imorn ska vi till överby för att fixa sista presenten sedan ska vi på kalas hos Hugos kusiner, på kvällen ska till Sofia. På Söndag ska Martin jobba då åker jag och Hugo ut till sommarstugan och myser hela dagen. Gött. Nä ni får det räcka för denna gången ha det gott finisar.

RSS 2.0