Flug jävel

Jisses cyklade med lill David bakom mig förut och fick en fluga i munnen svalde den: Fy fasen vilken äcklig fluga, jag får väl skylla mig själv lite eftersom att jag inte stängde munnen men inte sjutton tror jag att en fluga ska pricka min munn haha...
Hoppas den trivs i min mage för spottat ut den har jag inte gjort. Åkte rätt ner i halsen. Illa...
Har jobbat på ganska bra i helgen och idag, en hel del timmar. Men imorn och på Onsdag är jag ledig, det tackar jag Åsa för!
Nu i 1 ½ timme har jag varit lite pensionär som Linda säger, jag har tittat på Fångarna på Fortet!!! Hon var redig och tränade istället 10 poäng till henne ;)
Ska snart lägga mig och verkligen sova ut imorn!
Godnatt

Pigg

Pigg blir man när man går upp runt 9 och fixar sig med en gång, det har jag gjrot idag. Riktigt gött men har knappt sovit inatt sovit istan och det är massa folk utanför som gapar, två personer bråkade en tjej och en kille gapade på varandra den ena överröstade den andra.. Jisses inte van vid det längre är knäpp tyst där jag bor!


Nu ska jag snart cykla ner till stan för att käka lite lunch med en kompis. Ska bli trevligt.
Sen blir det till att cykla till jobbet! =)

Ha en toppen dag

Sportshoppen

Dit åkte vi i Tanumsstrand, dit åkte vi och det var STÄNGT haha.. Sa till dom att det inte stog på internet och att dom kanske ska kolla upp detta.. -Okej det ska vi! Fick vi till svar.

Men vi åkte Sportshoppen i grebbestad istället där hittade jag en Helly Hansen jacka för 600 som skulle kostat 2000, tycket jag var bra.
Och en tröja =)
Så det tog sin lilla tid mer eller mindre hela dagen, nu är vi hemma. och imorn ska jag käka lunch med Silena sen cykla till jobbet från stan, har fått PUNKA på min jävla bil den jäven... Förbannad, undra om det är någon som gjort det medvetet det får jag svar på snart ;) Efter jobbet imorn ska jag bort till Sofia kolla in hennes nya lägenhet =) jihooo


Nä nu ska jag kika på lite tv och bara vara med Jennifer och Mamma...

Heeejdå

Getingstick

Ja jäklar det har jag fått, i HUVUDET haha... Fick det på jobbet enveten geting jag försökte slå till den men den satt i mitt hår efter en stund igen. Så nu har jag en liten bula och ont i huvudet. Men det går nog över fick ju ingen direkt reaktion igår som g och l sa. Så det var ju skönt!
Min lediga dag idag, vaknade halv 9 och gick upp och städade hela lägenheten himla skönt att det är gjort också, så nu har jag duschat och ska fixa mig, för idag ska jag mamma och Jennifer åka till Sportshopen..
Silena skulle hängt med också men hon skulle träna idag surt. Så vi ses väl inte förs än på Måndag eftersom att båda jobbar i helgen. jobb jobb jobb. Men jag är fantastisk glad för jag trivs som fisken i vattnet, kanon personal/ungdomar. Fina grejer det..
Nu ska jag fixa mig skriver nog ikväll hejsålänge

Solen tittar fram

Då blir man genast mycket piggare och gladare, vaknade himla tidigt idag men måste ringa några telefonsamtal. Sen kan jag vila lite igen ;)
*Telefonsamtal
*Vila en liten stund
*Vika tvätt
*Duscha och fixa mig
*Jobba kvällen
Min dag det där..
Nä nu ska jag ta tag i själva dagen så att sägaaa.
Jag är riktigt sugen på att tatuera in dom där stjärnorna får ringa till Mamma nu och bestämma hon vill också tatuera något kanske kan göra det ihop? =P

sov hos?

Jodu MAMMA OCH PAPPA haha där trodde ni vaaa. Lurade! Var hos en jobbar kompis igår och chillade drack några öl och sådär. Skulle egentligen gått ut men det blev inte så. Vi hade trevligt hemma istället!

Idag:
Chilla lite
Cykla hem
Träffa Daniel
Jobba
sova

Där har ni det. Det är min dag det....


Min syster Jennifer pluggar körkortsteori och det känns konstigt hon är stoor den, tänk vad söt hon var när jag körde henne i en ful vagn, men hon var söt i sitt vita hår..



_________________________________________________________________________________________

Jag vill tatuera mig men vet itne om jag vågar är så jäkla feg alltså.. Den här har jag funderat på. Vill ha den på underarmen, vänstra!

Fast mina ska inte sitta så snett, utan helt rakt..
Nä nu ska jag göra iordning lite för att sedan cykla hem =)

Bra dag?

Det tycker jag verkligen, sovmorgon idag med himla gott. Ringde syster yster för vi hade bestämt att vi skulle åka till Överby så det gjorde vi =) Hon skulle köpa ett par strumpor?.. Panik ungefär haha!
Men så blev det. Sedan åkte vi till Farmor och Farfar, var där hela eftermiddagen å bara chillade och tog det lugnt. Kollade på tv4fakta, var ett tag sen jag gjorde det eftersom att jag inte har den kanalen hemma!
Men snart så då får jag välja två kanaler och då väljer jag sju självklart den kanalen, Bästa!
För övrigt har det vart ganska lugnt var uppe hos Sofia från jobbet en sväng, SHITT vilken lägenhet! Stor två våningar. Kanon!
Väl hemma fixade jag lite mat och tände massa ljus i lägenheten och på balkongen, super mysigt!
Mamma och pappa har varit här och satt upp dom sista grejerna, blev väldigt nöjd!
Vet att jag lovat bilder men det kommer vid ett senare tillfälle eftersom att jag inte orkar leta efter kabeln =P
Imorn är det tvätttid på förmiddagen som gäller, sedan åka till stan för att uträtta lite ärenden sen jobb på k-torp! =)
Ha det kanon. Kramar

Ledig är undebart

Jätte underbart att bara strosa runt med vänner lite här och var, idag vart jag hos Emelie och Linus med ett par till. Jättte roligt att ses inte allt för ofta. Lite dåligt samvete har jag eftersom att han är mitt fadder barn. Lilla Linus <3
Stor pojk på Onsdag också, ska åka imorn och fixa present till honom =).
Sen har det vart hel dag med M åkte runt lite och kollat på hus i Sjuntorp, så mysigt så. Hälsade på Iris 90 år också hon blev glad och tänkte ringa mig idag, men hon sa att hon kände sig ivägen ifall jag var med någon kille. Dom är la goa dom små gummorna. Men det är bara att ringa sa jag =) Okej det ska jag göra då sa hon:) hehe
En gammal bild på Emilia och mig =P
Och nu ikväll har jag bara tagit det lugnt, plockat lite i lägenheten, duschat, ätit lite och suttit vid datorn och kollat på tv (göta kanal)
Bra dag! =)
Om nån timme ska det sovas för imorn vid 8.00 ska jag och Sillen ut och gå. Lika bra att gå upp tidigt så det blir gjort=)
Nu ska jag kolla vidare hejhej

Vilken kväll

Det var länge sen jag hade så skoj som igår, kan beror på att jag inte vart ute på hele sommaren pgr att jag jobbat.
Men igår vart det kräftskiva i alla åldrar och det var hur roligt som helst åt,prata, dansa, en man bjöd upp mig (dansa till och med bugg) gick himla bra jag och Silena ska antagligen börja i buggkurs :)..
Iallafall så vart det hur roligt som helst, jag har tagit bilder men hittar inte sladden får ringa till Morsi och höra =P
Idag blir det kalas igen, för Matte. Nu när man är ledig får man passa på =)
Min Lilla syster Jennifer har sovit här inatt hon ville inte sova själv jämt på helgerna som hon får göra när mamma och pappa sover i stugan =) Så idag har hon sovit här, eller sover fortfarande =) Jag vaknar tidigt när jag druckit :) Får se om det blir på´t igen idag
Tänkte lägga ut ett par bilder på David när han var modell för http://www.junkyard.se :
Den är bilden älskar jag...

Fredag hela dagen..

Vaknade för en liten stund sen sovit i 11 timmar typ. En hel del måste jag sääga =P
Nu ska jag rycka upp mig lite här och äta lite frukost om jag får i mig något. Sen är det dax att städa hela lägenheten åka handla osv.. Det som alla andra gör!
Och snart kommer Silena och håller mig sällskap..
SKa börja fixa nu, sen är det kräftskiva ikväll.. =)

Hej hopp ja

Det enda jag skriver här är att jag jobbar tycker jag. Får försöka bli ändring på detta snart men det är det jag gör nu =P
Ledig imorn och 4 dagar framåt ska bli himla roligt men blir fundersam på vad jag ska göra har inte vart ledig något i sommar i streck så. Men imorn ska jag iallafall på kräftskiva. Ska bli skööj!
Sen vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på det åter står och se. Och bilder har jag lovat också. Det kommer nog upp under ledigheten =)
Ha det toppen så länge =P

Ny design

Tusen tack till Jesper en kollega till mig. Det är han som fixat med bloggen. Schysst!
Idag hade jag en ledig dag, var behövligt. Är ganska trött och ont i huvudet efter att ha vart och fikat och shoppat lite med Mamma. Hon har klippt sig kort idag också. Riktigt snyggt blev det =)
Så det är det jag har gjort och vart med Marie och Madde en sväng och nu är jag hemma.
Ska bara chilla här hemma plocka lite och duscha osv. Imorn blir det heldag på jobbet igen.
Är lite nervös ska lixom ha Samtal likande med Chefen, hon är himla bra. Men man är ju lite nervös. Fick ett papper av Pia om vad dom brukar gå igenom. Hälften kunde jag inte svara på. Men det är för att jag inte haft tillsvidareanställning. Så nu är det bara att ta tag i allt jag inte kan =P Jisses. Men det ska nog gå bra=)
Nu ska jag plocka lite hej så lääänge.. Kramar

en vecka sedan

Jag skrev, har jobbat å jobbat å jobbat ungefär. Men det börjar bli mildare här snart med tiderna, i helgen LÖrdag söndag har jag jobbat 25 timmar, och jag var helt slut men inatt har jag sovit 13 timmar, så det var nog lite sömn som behövdes för nu är jag på G igen :) Härligt!! om jag får säga det själv..
Har som sagt jobbat det mesta de sista, är ledig fredag lördag söndag måndag tisdag nästa vecka. Och det är nästan en heeeeeeel vecka som blir himla underbart.
Och bilder har jag lovat att lägga ut men det har inte funnits någon ork till detta. Så det gör jag nog imorn på min ledig dag :)
Nä nu ska jag gå ut Jesper har lånat min bil en sväng och ska hämta upp för mig nu ska vi åka och jobbbaaa.
Jag älskart, när man har krafterna till det :)
Ha en toppen dag.
Kramar Julia

Universeum i Göteborg

Har jag, Silena, David och Jennifer varit idag. Bestämde detta igår och dit åkte vi, vääääldigt mycket folk, lång kö till kassan. Men det gick ganska fort ändå..
Vi gick in och kikade och skulle gå igenom vattenånga inte så jätte popoulärt från Davids sida =P farligt och han var rädd sa han , men det gick över ganska snabbt, vi kikade på alla fiskar och djur som fanns där. Mysigt!
Sen kom vi till en lekhörna för barn, det tyckte David vart roligast haha.
David påväg till göteborg =)
I Fredags var det fest, skull egentligen inte gå ut men det gjorde vi ändå. Helt okej! Men var hemma tidigt =)
Och Lördags var det rätt lugnt hela dagen jag Silena och David åkte ut till våran stuga och fikade lite. Senare på kvällen åkte vi och handlat tacos så det käkade vi och dom sov över hos mig tills idag.
Väldigt bra helg måste jag säga med fullt i grejer att göra..
Ikväll åker jag nog ut med Daniel till Marie en sväng kika hur det går med deras altan =) Kul!
Är ledig två dagar till och det är hur skönt som helst...
Nu ska jag fixa lite här hemma sen iväg igen.
Kramar Julia

RSS 2.0