........

Min blogg kommer att ligga nere ett tag, pga personliga själ..

Ha ett fortsatt bra år.

GodNyttmförövrigt..


Tredje Advent..

Julen börjar närma sig med stormsteg. Ska bli mysigt. Köpa en Jul-skiva hittar inte min. Så man får lite Jul-känslor.. finns ingen snööö ju.... =)

Lite Jul känsla fick man i fredags då vi var i kyrkan och tittade på Lucia firande (min syster)...
David i sin tomtedräkt. Underbar!
aa



Igår åt jag, Marie och Madde tacopaj. var väldigt gott. sen kikade vi lite på tv. Och då fick Marie sms av A-F som undrade om vi skulle ut.. Det hade vi inte tänkt men så blev det. Vi gick bort till Johanna Anna-Fridas kompis. Väldigt trevligt.
Dit kom också Malin... Jag och Malin gick tidigare till Lipz än vad dom andra gjorde. De andra kom inte för än runt 1 Då hade jag och Malin vart där i två timmar och kört.. Dansade så vi var alldeles varma =P Gött! Lyckad kväll!


Idag blir det pepparkaks bak med Erik. Ska bli keckt!

För övrigt tvättar jag till 16 och det är riktigt tråkigt men skönt när det är färdigt =)

Ha en bra tredje advent.

Kram Julia

känns bättre

Var å kneckte ryggen en gång till igår, nu låg de bara 3 mm fel.. Så nu känns det mycket bättre. Har vart bra att jag vart hemma sen i onsdags känner jag. men nu är jag väldigt känslig i ryggen ett tag sa han. Så nu får jag inte lyfta tunga barn ;)
Hoppas på det bäst som alltid!

Lucia idag, Jag Silena och David var nere i sjuntorp och tittade på min lill syster när dom "lussade" i kyrkan! Jätte fint var det..
Igår var det Idol-Finalen också, den såg vi hemma hos Silena och David... Fan vad gött at Kevin vann. Han är ju grym!


Klockan 6.50 satte jag och Marie klockan, vi satte på lite glögg och åt peppar kakor och kikade på Lucian på tv =) En kvart sen la vi oss igen och somnade väldigt gott och vaknade 10.40 eller nått =) Härligt!

Har precis duschat och ska koka lite ägg nu=)mm
Sen blir det systemet och åka in i en biltvätt med Maries bil...
Sen åker vi till jätten för å handla blir tacopaj ikväll... Chill kväll=)

Ha en bra dag/bulle

Min rygg=(

Lyfte ett barn fel här om dagen, har gjort jätte ont i ryggen.. Så sa en jobbar kompis att jag skulle ringa till en som heter Dan som "knäcker" rätt och masserar. Och det gjorde jag ringde igår och fick tid idag klockan 8.. Massage och han knäckte rätt låg fel 1 cm.. becken benet och en kota låg lite fel.. Så det var skönt men gör fortfaranade ont. Ska tillbaka på fredag och gör nånting..

Åkte till jobbet efter detta när jag kom dit kräktes jag.. ops. kan nog vara att du pressade lite sa Karin (en på jobbet). Men sen kände jag mig så yr. Men vi gick ut.. sen in och åt. och vid lunchen fick jag springa till toa och kräkas igen. Hej då åk hem sa en på jobbet hahaha!!. fan hade så jäkla ont.... Så nu ska jag vara hemma resten av veckan... ska vila lite nu tror jag. Sträcka ut ryggen!!



Lite bilde rär alltid roligt.. SILENA, jag har inga nya på dig får fixa hemma hos dig. Bara så att du vet hjärtat<3

nn    nn 


Härligt..

Slutade 13 idag, åkte hem och sov till kvart över 4.. Var helt slut men har ändå haft en fantastisk dag, men väldigt många tankat i huvudet...
Skulle haft planering idag också men jag tog ut comptid, för de andra skulle jobba med Pim..(något data program)...
Nu är jag hemma och väntar på Marie. Hon har träffat en mäklare och åkte å handla lite. Jag tänkte jag skulle steka pannkakor när hon kommer med det hon handlat =). Ska bli himla gott!!
Em-krönikan ikväll, om det går för sig ;) Men föst Sining beeeeeee hahahah....

hhjhIdag när jag satt och läste saga för 7 barn. Så tog jag upp mobilen fick ett sms, har då kort på mig själv på bakgrunden (ego) detta kortet som jag laddat upp.. Så säger en pojk.
Åh! där är du snygg! -Tack vad snäll du är svara jag. Pojken: Jag menar det alltså du är snygg där....
Hahah en pojk på 5 år, sånt går rakt in i hjärtat!!

Andra advent..

Ja idag är det andra advent.. Himla mysigt med alla ljus, Men blir lite väl mörkt tidigt nu för tiden=P lite halv segt så, tror att klockan är 20 när den är 17 ungefär...

Idag har det vart en riktigt jävla slappar dag. Gick bort till Alex vid 11 imorses till Silena och David satt å tjötade som vanligt, sen spelade vi lite buzz, vad kass jag är =P haha!

Sen sov jag i två timmar jäkligt gött. sen hoppa jag in i duschen och ringde Morsi så vi tog en promenad och nu sitter jag här lite granna och ska se på tv sen sooova... upp 04.55 imorn seeegt! Jaaaaa!!


Lite bilder alltid skoj ;)


jepp        ...     jj
Sillis har tagit kort.                Jag och David i sommras. Tyke hängde med mig och Maria till Uddevalla =)

Många dagar man missat

att skriva som vanligt... Har som vanligt inte orkat..
men iallafall i onsdags var jag Silena och David och julhandla lite. Hitta en julklapp till min lilla syster! Sille köpte en del=P
Sen åkte vi hem till mig satt å tjötade och kikade på tv.. Sen kom Alex hit en stund..
Sille kom på att vi var sugna på nått.Vi kom på att det var glass med hallon mmm.. så Silena sprang bort till konsum här vid mig och köpte lite gött... =)
Dax för bonde söker fru tyckte vi. Alex var väl sådär road men han fick sin päron cider som var så gott sist hahaha ;)....

Torsdags hände väl inte så mycket åkte bara hem slutade halv 6 och var rätt slut. Lånat Eriks gitarr ska försöka lära mig spela. Blir det som vi tänkt oss ska jag och sille gå kurs nästa år=) Så jag tänkte jag får öva lite, och det låter för jävligt!! Men men alltid ska man lära sig något nytt, visst? =P

Fredag vart det lite taco kväll så att säga med Marie och Madde. Självklart saknades Silena och Sin underbara son<3 du vet Silena.. inget att oroa sig för. du är alltid etta!

Lördaglördag... vaknade halv 7 som vanligt men läste lite sen somna om till 9.40 typ. Så det var tur haha..
Idag ska jag köra Marie till edet hon ska på julfest...
Och själv ska jag ut med Silena vilket jag längtar till, var ett tag sen bara jag och hon gick ut. Har väl aldrig hänt iförsig =P.. Tur att vi ska på förfest så vi slipper sitta själva hahaha!!

Ska käka lite frukost nu ha en bra dag. Så ska jag försöka uppdatera imorn.. kram hej

Besök

Idag när jag kom hem satte jag upp julgardiner i köket rätt snyggt faktiskt... sen laga jag och Marie lite mat. det blev gott... sen fick vi besök Av Maries Mamma ikväll Soile, fikade och satt å tjötade. Väldigt trevligt.. Marie har färgat hennes hår nu också så nu sitter solie med färg i håret och kikar på tv =)...

Imorn är jag tidig 6-13 sen är det julhandling med Silena som gäller. Ska bli mysigt!!


Godnatt

1 December, ja där ser man vad fort dagarna går..

Åkte till jobbet imorses i vanlig ordning. visade sig att 9 av 18 barn var borta.. Sedär ja lugnt med andra ord. Så vi målade lite julgrisar =) mysigt!
Var sen idag, sen var det dax för FAS-utbildning.. Helt okej=)
Hem och se Sjukhuset sen Färjan bästa programmena ju =P och nu är jag helt slut, hur trött som helst.

Godnatt och sov så gott!

Blåspuss blåspuss jag fick av David sist jag passa honom!<3

RSS 2.0