Söndag 26/4

...Igår var det fest hos Silenas kompis, väldigt lyckat rolig att träffa lite nytt folk faktiskt. Riktigt gott. Dom åt Någon slags kycklinggryta med massa gott i och ris. och jag kunde inte äta. Usch så läskande det var då faktiskt. Annars har det gått bra och 3 kg har försvunnit..
Idag är det Söndag och jag vaknade runt halv 9. Gick upp tvätta ur all hårspray Silena spraya i igår =) Fixade mig och jag och E cyklade till bike-dagarna en sväng..

Sen åkte jag och hämta David och Silena, hon fick duschat sen skulle hon på Middag.

Jag åkte med Morsi till Etage, hon skulle fixa naglarna blev bra! =)

....Nu sitter jag och väntar på Sandra vi ska åka och kolla på fotboll idag med, Idag är det Juniorerna som ska spela.
Sjuntorp. Mina gamla grannar vi spelade jämt fotboll när vi var små. Och idag är det dax att se live så att säga när dom är stora =) ska bli jäkligt kul ...

Här kommer lite bilder från i Fredags och igår på dagen :)





Underbart väder

Solade lite igår på dagen
Sist men inte minst
Kör lite bobby car med tungan rätt i mun ;)

Jobb och sen Fotboll (Fredag 24/4) =)

Igår jobbade jag på forsen, skulle jobbat till 16 men fick slutt 15.15 fölr vi hade bara 4 barn =) Skönt!
Vid den tiden kom Sandra (sändi) förbi hon skulle åka med mig från sjuntorp upp till stan, där vi hämtade Silena och David, och körde David till sin Farmor.
Efter det åkte vi till mig en sväng satt och tjötade. Efter en stund kom Emilia, Hon hade cigaretter, å hej vad Silena blev glad, hon har slutat, men ibland är man sugen så dom gick ut på min balkong..

Sen åkte vi mot Skepplanda där matchen var, Skepplanda-Upphärad 0-4 grymt bra var upphärad!
Silena var en hejare på att puscha lagget (upphärad) KOM IGEN GUBBAR, SKJUUUUUUUUUUUUUUT DÅ! BRAAA JOBB GUBBAR hahah
ja det var kul för dom hörde det garanterat man hör det mesta när man är på planen och spelar =) haha! Svin skoj.. Fin väder hade vi också solen låg på oss hela tiden, Blev lite kallt senare brrr...


Idag ska jag med mamma och pappa och kolla på stugan dom köpt. sen ska jag och Sille åka och fixa naglarna..
Bilder från igår och idag kommer i eftermiddag/kväll om det hinns med. Ska till Elin ikväll Silenas kompis =) Hon fyller år! Kul träffa lite nytt folk! =)

Ha en bra sommar dag...

Jag Älskar

verkligen Silena! jag ville bara skriva de. Ahh så bra!

Torsdag 23/4

Idag vaknade jag runt 8, gick upp och tvättade, åt lite "frukost" choklad shake. Gott faktiskt!
Kikade lite på tv under tiden maskinen körde sitt rejs, sen ringde jag Sandra satt och tjötade en stund. Vi kom fram till att vi ska åka och kolla på fotboll imorn, Silena och Emilia ska med och kanske Maria. Ska bli kul. Älskar fotboll var länge sen jag såg någon match, Serie premär för herrarna i skepplanda!

Halv elva åkte jag och hämta Silena och David vi åkte hem till mina föräldrar där tvättade jag =) Kikade på tv och bröte.

Runt halv 2 körde jag Dom till Öppna förskolan =)! då ringde jag min "lillkusin" Robin och vi drog en sväng till mormor och morfar och tjötade (Jennifer var också med) Haha!

Senare hämtade jag Silena och David och vi gick ner till kanalen, Satt och tjöta ett bra dag. Mycket skönt i det fina vädret.

Nu har jag duschat och ska dricka lite vatten!

Hörs imorn hoppas det blir lik fint väder som idag. Imorn ska jag vara ROSA! =P

ONSDAG igen

Och jag hatar min design. ska fixa detta.


Fullt ös i två veckor. Å jag älskar det....

Passat David, grillat, Kusten(Båtvik), fyllt 22 år, träffat Emilia och Alvin, Torp handlat kläder, följer en diet, Ska ner 10-15 kg. Hälsat på Silena och Marie på Näl Mindre kul men annars har det bara varit bra.
Både Silena och Marie har opererat sig inom en vecka för blindtarmen. Illa. Och gör förbenat ont! Jag vet, tog bort min för tre år sen!

Silena har lagt upp en bild på sin blogg www.sillelundh.blogg.se/mittliv där kan ni gå in och kika hur det ser ut efter åt YEAK å jag kanske ska läsa till undersköterska.. haha Klen*

Nä nu ska jag duscha lite och göra mig klar för natten, är jätte förkyld. Hoppas det är över när jag vaknar imorn ;)

Sov så gott.


!!DESIGNA MIN BLOGG!!

Är det någon som är bra på det, som skulle vilja hjälpa mig?? Så skriv gärna de =)

Blir mycket roligare att skriva om den är lite snyggare känner jag=)

Lååångfredag

Ja idag är det långfredag, och jag vaknade klockan 8. Härligt;) höhö!
Men så är det ibland. Nu på för middagen har min kära familj varit här och druckit lite kaffe och tjötat lite! =)

Snart kommer Marie hem från edet och vi ska åka och köpa grill mat. Några tjejer ska nämligen till Silenas stuga ute i Öresjö. Ska bli himla skönt att åka dit och bara vara. Dricka lite äta lite tjöta lite och ha det bra =)!
Innan jag ska åka dit ut ska jag på Påskmiddag hos min farmor och farfar med släkten på pappas sida, ska bli skoj att träffa dom, träffar inte mina kusiner allt för ofta.

Skrev inte igår så det gör jag nu. Jobbade till halv 5 var lite segt faktiskt =) Sen åkte jag hem och bäddade rent å grejade lite lätt här hemma.
Sen fick jag en idé att jag skulle åka till Överby. Men ville inte åka dit själv. Så jag skicka sms till Silena och fråga om jag fick låna David en liten stund medans dom grejade i hans rum. Och det fick jag.. Hihi
Så jag hämtade David och vi åkte till Överby, först gick vi in på Maxi och köpte majskrokar sen gick vi bort till jaa tusan minns inte vad affären en barnaffär på Etage i allafall, och köpte solskydd till bilen. Så David slipper ha Solen i ögonen när han åker med mig. Blixten var det på. Värsta häftigt. Inte för att han förstår det men a. Det var kul..

Har också köpt två påskägg, Ett till David och ett till Alvin. Fyllde dom med majskrokar ;) Påhittig jag är va haha;)
Dom ska ju också ha sitt påskägg med något gott i..
Jag och David åkte upp till Emilia o Co. Och lämnade påsk ägget till Alvin=) Mysigt!

Ska åka en sväng nu, Handla lite!
Ha en Bra dag. /Julia

Onsdag kväll..

Kom precis hem från Ikea, kul! Har gått runt med david och busat medans dom andra två har köpt grejer till honom. Ska inreda Davids rum. Kan behövas;) Haha!
Ja det är väl mer eller mindre min dag. Jobbat har jag gjort också..
Dags att sova. SNart jobba igen. Godnatt!

IDAG är det Onsdag, inte igår =)

Skrev fel dag igår haha.. Så blåst eller hur Emilia ;) Tur det märkte det för det hade inte jag gjort!

Sitter här nu på morron kvisten halv 7, Ska åka och jobba om 10 minuter och blev klar tidigare. Känner mig pigg idag. Ska göra ett bra jobb hoppas jag. Full av energi! =P

Ska åka strax ha en bra dag
Hörs senare


Onsdag 7/4

Får skriva vad jag gjort i veckan, var med Emilia hela dagen i Söndags, Kul.. Åkte lite bil hämtade Jennifer i Sjuntorp. Sen åkte vi till Silena och David. Satt och tjötade och jag lekte med David. Underbar som vanligt!
Sen blev det våfflor hemma hos Karlssongunnarsson. Jäkligt gott! =)

Igår var jag och Marie och handlade lite mat, det gjorde susen. Vi mötte upp Silena och David där, åkte hem till mig åt smörgås med ost och gurka och potatis sallad. Nässgårdas ska det vara.. Mm Så gott!

IDAG onsdag slutade jag 17 åkte hem och hämtade mina sängkläder. Åkte till mor och far med det. ;) Tvätta tvätta.. Sover här i natt också. Det ska bli gött. Börjar 7 imorn.. =)
Vart hos A ikväll med Silena och David busat och lekt som vanligt.

Mycket silena och david det blev, men så är det ibland *älskar* =P

Sov gott

16 är min födelsedag Jippiii


Ojdå. haha

Så jävla kass på att blogga nu för tiden... Känns som att jag gör samma saker varje dag. Går upp, käkar frukost ååker och jobbar, kommer hem, tar det lugnt, glor lite tv. kanske tar en promenad. sover.
Tråkigt. men så är det..

Men nu börjar det bli fint väder då händer det lite mer. Så jag tänkte börja blogga igen, får se hur länge det sitter i ;)


Denna helgen har vart himla lugn. Jätte Skönt!!
Idag ska jag träffa Emilia ska bli kul!

Igår var jag, pappa och marie och köpte blommor.. Ni ska få se en bild på hur det blev. Snyggt ju!



David, Så underbar!

Jag och Mamma innan vi skulle ut med jobbet

Silena,mitt hjärta!

Jag och David<3






RSS 2.0