Fredag 29/2

Tiden går fårt snart inne i Mars redan.. HÄRLIGT!!

Idag har jag för mesta dels legat i sängen och kikat på tv och knaprat mediciner, ska äta 2 alvedon 1 voltaren, 1 noskapin och en omeprazol + astma medicinerna. Äckligt mycket. ska äta detta 4 gånger om dagen, går inte vätskan och det onda bort när jag ä'ter så hä'r mycket skit jag då vet jag inte vart jag ska ta vägen...

Hostan är lite bättre idag iallafall och magen känns i mellan åt bra så jag hoppas det går mot ljusare tider, ska tillbaka om 6-8 veckor för en ny gynundersökning..

Men nog om det, idag som jag skrev innan har jag vart sängliggandes fick ett ryck för en stund sen och plockade iordning här hemma och diskade och lagade lite mat eller sallad kan man kalla det mer. Laxsallad: En bit lax, fetaost, rödlög, gurka, tomat och lite grädde la jag i när jag stekte laxen. Smaka toppen lite lätt mat sådär när man är orkeslös.
Tog precis några mediciner och ska ner till Johanna ikväll, hon har fyllt år.

Ha en bra fredags kväll med massa mys..

Kramar Julia

Orkeslös

Har inte orkat blogga har hosta, halsont, hes, och fått tillbaka vätskan bakom livmoderna. Mindre roligt vart på näl åter igen idag, KLIPPKORT? Svar:JA känns det som. Men iallafall dom ville lägga in mig men det ville inte jag, fråga vad som skulle göra med mig om jag blev inlagd och det var att jag skulle få smärtstillande, och den smärtstillande jag skulle få kunde man ta hemma så jag valde att åka så fick jag ringa om det blev värre.
Annars ska jag tillbaka om ca 6 veckor och kolla om vätskan är kvar som göt ONT...

Så idag har det bara varit lugnt och imorn får jag nog vara hemma igen är hel trött..

Sitter och käkar blåbär, och ska kolla på GLEE...

Ha en fortsatt bra dag ni andra =)

Hejsålänge

Små sjuk?

Har rätt ont i min hals, har aldrig haft förut vad jag kommer ihåg. Utan jag är bara sjuk i mina inre organ =P
Otäckt, konstigt känsla i halsen! Men det går över som det mesta..

Idag har jag vart uppe hos ´Marie en sväng när jag var där ringde pappa så jag fick hämta honom på jobbet och vi åkte och storhandlade vilket behövdes *gott*...

Resten av kvällen blir lugn, kolla på halv 8 hos mig bygglov och House.. Kanal 4 hela kvällen. =)

Imorn ska jag uträtta lite ärenden, sen blir det till att jobba kvällen på Fågelbärstigen, jihooo!

Bild på sötnöten David när han diskade hos mig imorses ;)


ISTID

Kallt och härligt ute, tycker ni inte det?=)
Som Silena skrev så sov dom hos mig inatt.. David och jag har diskat å lagat mat idag på förmiddagen sen skulle han till gunnsan!

Nu är jag hos mor och far, ska äta här sen med Jennifer =) GÖTT makaroner och köttfärsås GILLA!

I eftermiddag blir det en tripp till Marie och förhoppningvis Johanna beror på om jag åker ner till P eller inte ;)

fryser om min fötter brrrrrrrrrrrrr

ska bara vara nu har lite smått ont i halsen och magen illa...

hörs ikväll kanske kommer en lite keck bild


Hejsan hoppsan!!!!

Silena här, får hoppa in för julia är upptagen med att passa min son. ska bertätta lite kort vad julia har gjort idag, vakna upp hos sin P sen fick hon köra sin pappa till näl för han skulle ta lite prover sen ringde hon på hemma hos mig lr rättare sakt oss. vi chilla lite sen tog julia med sig David hem för jag hade lite oklarade saker att reda upp.

Sen drog jag och alex te donken lite romantisk middag så här på måndag kväll hahahah ;)
Och nu sitter jag hemma hos Julia för att jag och David ska nämligen sova här, på en måndag verkligen lite måndags mys men de måste man ju ha ibland!! Brukar ni sova över hos era kompisar ibland? Inte ? synd för er hahahaha;)

Vänner ska man vara rädda om det finns ju "vänner" och sen finns det VÄNNER det är dom man ska ta vara på för man vet aldrig när ens liv slutar och då kan det vara försent att berätta för dom hur mycket man älskar och tycker om dom. Jag älskar julia väldigt mycket thats it!

Jajaj nu ska vi kolla spårlöst och sen massage se om julia klara hålla sig vaken till tio heheh ;)

Jalla bye The one and only *Silena;)


Jobb jobb jobb

ja man ska väl egentligen inte klaga =) Slutade iallafall 15 och nu skriver jag lite här sen ska jag bara ta det lugnt ett tag. Sen åka ner till Babe.. Kanske hälsa på JOhanna innan en sväng om hon svarar =)

Blir inte så mcyket annat idag, innedag riktigt kallt BRRRR!!

 

SNÖÖÖÖÖ ? =P

Kan man lugnt säga....
Jobbade igår och åkte ner till Johanna en sväng och tjötade, alltid lika trevligt.
Sen var det dags hem till Silenas föräldrar och käka mat, riktigt gott var det !

Idag skulle jag upp och jobba, började  med att jag fick går upp värsta tidigt tänkte att jag skulle skotta fram bilen, när jag kom ner så var den helt insnöad= ingen idé hade ju ingen skyffel... Började gå i skit vädret ringde pappa men dom kom inte ut dom heller ringde jobbet och sa att jag blev sen, och dom kom med den kecka idén att jag kunde ta bussen. Jepp hoppade på bussen och den körde bara till sandhem alltså inte hela vägen till kaggetorp. puuuhh hoppade av gick sista biten i snön upp till knäna.. Inte roligt kan jag lova men kom iallafall fram!

Slutade 18 skulle GÅ hem men då kom mina snälla arbets kamrater på att jag kunde låna en bil där JIHOOO.. Men fick skotta fram den med, sen var det bara att köra hem. Ska hoppa in i duschen och bara vara, blir upp tidigt imorn med och förmodligen får jag skotta fram bilarna då med.. såå roligt =P KALLT...

Ha en bra kväll allihopa.. Kram Julia

Rockabilly

Haha jodå så att, idag har jag jobba på Fridaskolan igen till 17 . Samma tid imorn 9-17 kul..
Efter jag slutade jobba hämtade jag upp P hemma hos mig, så åkte vi bort till ohlssons klipp, Katrin skulle klippa P och öva på en frisyr inför hennes *gicel*l prov, (vet inte riktigt om det stavas så) och denna frisyren ska vara en rockabilly frisyr *fniss* med sex vågar i hans hår, håret var lite kort så hon skulle testa på en annan kille också =)
Men han blev lite klippt iallafall :)
Efter det åkte vi till farmor och farfar och fikade lite och kikade OS och nu har vi kommit hem, duschat och ska kolla på tv.. Mys resten av kvällen...

Ha en bra kväll :)

OS

Just nu är vi (jag och p) hemma hos mamma och pappa och kollar OS, vi har ätit kyckling gryta och potatis riktigt jäkla gott. Pappa mat hehe =)
ska strax köra hem P och samtidigt ska jag hälsa på Johanna en lite sväng...

Ajjjj min mage..

Sov gott

Ni vet väl om att ni är värdefulla..

Alla mina vänner som jag känner bra och mindre bra. Är riktigt glad över att jag har er i min närhet ingen nämnd ingen glömd <3 Älskar er!

Iallafall jag gjorde min första dag på Fridaskolan idag, riktigt roligt. Var väldigt nervös innan faktiskt visste inte riktigt hur dom jobbade osv. Men allt verkar vara kanon, bra personal mysiga barn bra verksamhet helt enkelt.. Så jag är nöjd, jobbar där denna veckan, fast nästa vecka är jag på fritids. =) Men det ska bli lika roligt det.

När jag slutade åkte jag ner till Sjuntorp för att hämta P vi åkte hem till mig och bara va här hemma, ska snar gå bort till Mamma och Pappa...
Pappa ska laga mat, aahh har längtat efter det riktigt gott är det =)

Hörs senare

Julia


Jihooo

Blev bara väldigt irriterad förut tycker att jag ställer upp som en tok och får ingenting tillbaka. Tycker att personalen ska stå emot mer också eftersom att dom också tycker det är fel. Men icke sa nicke!!
Nog om det...

Idag blev det ändrade planer skulle träffat Marie F och P skulle komma hit ikväll. Blev ingenting utav det....
Utan Marie M Ringde och hörde om jag kunde följa med till mekonomen för att höra sig för lite om vad priset skulle gå på för att köpa tändespole eller något till hennes bil haha. Kan ingenting om bilar, men sagt och gjort han sa att han rekomenderade att hon skulle lämna in bilen till en verkstad så det ska hon göra imorn =)!

Efter det åkte vi hem till henne och satt och tjötade hennes Andreas (tarzan för mig) ;) var också hemma han var förkyld stackarn. Krya på dig!

Kom hem för någon timma sen hoppade in i duschen och hade lite home spa är hemma så att säga. Choklad luktade det, är helt galen i choklad som de flesta vet så det passa mig perfekt! =)

Nä om man ska ta och kolla lite OS sen House..

Imorn blir det Fridaskolan, härligt! Nya människor barn som vuxna det gillar jag :)

Ha en fortsatt bra kväll allihopa!

Kramar Julia

LAS=Lagen om anställningsskydd

LAS=Lagen om anställningsskydd… Yeah Right..

Jag har jobbat inom trollhättans stad i 3 år snart 4 och har kommit upp i dom så kallade 720 dagarna då Cheferna måste anställa  en. Alltså blir man Lasad . Bara för att jag snart är uppe i 720 dagar, så har förskolorna fått till sig av cheferna att dom inte får boka mig. Så j*vla dålig stil. Det är tacken man får när man ställt upp hur som helst!

Tillråga på allt så har vikcentalen tagit bort mig från listan *Frustrerad*

Tur jag fortfarande har kvar Kaggetorp som bokar mig oavsätt…

Ska även börja på Fridaskolan nu..

Men tycker fortfarande att det är för jävligt att cheferna får ringga runt till förskolorna och säga att dom inte får boka den och den för den är snart LASAD. Sjukt! Trollhättansstad bryter mot sin egna regel  i detta fallet…


Tisdag !

Igår var det lite krångel med att blogga, så jag sket i det =)

I Måndags var det lugnt på förmiddagen och jobbade sedan kvällen på Kaggetorp..

Upp idag och jobba tre timmar heldre det än ingenting alls. Nu ska jag vila lite tänkte jag har haft en del magont IGEN men det ger med sig det vet jag!
Väntar på att Marie F ska höra av sig vi ska hitta på något men vet inte riktigt vad och ikväll kommer P om det blir som planerat.. Rätt lugnt denna dagen. SKÖNT!

Onsdag Torsdag och Fredag ska jag jobba På Fridaförskola, blir första gången imorn och jag ser fram emot det jätte mycket.

Hörs ikväll =P

Alla hjärtansdag..

Jo det är sant att det har varit, kändes som en vanlig Söndag.. Lite tråkigt men så är det ibland. Har iallafall vart på Ikea idag med Marie F, hon hittade lite smått och gott...

Nu ikväll blir det bara lugnt för mig själv behöver jag känner jag, ska dricka KALL oboy också *fått "dille" på det* GÖTT!!

Imorn blir det möööte och jobb nice..

Tråkigt inlägg... =P

Lördag. Härligt..

Frukosttaaaajm blev tekakor med varm oboy, bleeev hur hungrig som helst när mamma och pappa åt så jag kunde inte vänta in P. Man vet aldrig när han vaknar.

Så himla skönt med Lördag känner jag, har jobbat några helger och behövt ställa klockan. Så idag var det riktigt gott att inte behöva göra det, iförsig så vaknade jag tidigt ändå runt halv 9 men det gör inte så mycket för jag har ingen tid att passa *UNDERBART* Är ute i stugan nu, P sover fortfarande, pappa ska ut och skotta av lite snö från taket, mamma diskar, jag skriver blogg.. Låter bra? haha nja får nog fixa mig och gå ut till pappa och hjälpa honom =P

Blir lite käk här ute innan vi åker hem ska bli Gott, mammas/pappas mat är alltid bäst ♥

Idag är det ingen vanlig dag för det är EMMAS födelsedag HURRA HURRA HURRAAAAA, ikväll blir det lite fest ska bli riktigt roligt faktiskt =)

Ha en skön dag, blir nog riktigt kall ser det ut som =)

Freeedags mys...

Åkte ut till Johanna i stallet en sväng och mös med Fiffi... Åkte och hämtade P och vi åkte ut till stugan och fick kycklingsallad av mamma och pappa, riktigt gott!!

Nu blir det lite Lets Dance och chill =)

Ha en bra kväll allihopa!

Gamla bilder är väl roligt ;)

 BUHUUUUUUUU sille tar kort ;)

 



Fest =)

 

Marie i sitt Esse                                                                             


Vadå snygg?????

yyyeeeey

 ;)

MATA ;)






Kommer nog fler bilder ;)Beeebis

 ;)



GNÄGG GNÄGG hahaha

 

TYKE


GALET


Fredag, underbart!

Orkade inte riktigt blogga igår ;)
Hade ont i magen..

Men senare på eftermiddagen gick jag över till Silena och David en sväng och lekte..

Närmare kvällen kom Marie♥ vi satt och tjötade som vanligt :) En vän som alltid består!

Idag är det Fredag och jag älskart som alla andra gör =) Idag ska vi (jag och P) åka ut till stugan med Mamma och Pappa och greja lite P ska hjälpa pappa att ta bort snö från altan taket på stugan, jag får väl hjälpa mamma med något.. Så idag blir det bara chill ska hoppa in i duschen och göra iordning mig vart längesen känns det som, inte att ha duschat utan att ha gjort iordning mig haha! typ två dagar ;)
Får se vad man ska ha på sig =)
Så idag blir det bara chill kolla Lets dance ;) och sådär..

En del snö på stugan eller hur :



Imorn ska vi nog gå på stan en sväng sen på kvällen ska jag hänga med Emilia till Emma på lite fest. Det är födelsedagsfest för Emma säger Emilia men Emma säger att det bara är FEST haha ;)

Herregud vad namn det blev där =P

Men det är födelsedagsfest! Så dit ska jag imorn kväll, Skoj!

Bild på David när han åt banan igår såå sööt haha ;)

 Baaan ♥


Grattis Andreas och Madelen. .

Till Eran son vid namn Leo född 10/2 kl. 23.02 och vägde 3.425 gram och 51 cm

GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS
Glad för eran skull och längtar tills man får snosaaa lite


Jag skulle jobbat idag, men har haft ont i magen igår/natt/och idag, så jag blir hemma idag :( uhu tråkigt!

Men så är det ibland jag vet aldrig när det kommer och gör ont :S

Är hos P nu men mamma hämtar mig snart


Skön kväll. . .

Kom till Peter för en stund sen, har duschat precis och haft ansikts mask som luktar choklad. Hade den på i 10 minuter men sen höll jag på att spy haha. Lukta gör äckligt!




Nu gör Peter varma mackor till mig, gottigt!! Nu blir det tv mys..

Sov gott seeeen =)


Fullt ööööös...

Hujeda mig fullt ös idag. Ingen operation för pappa. Han ska få en remiss dit. Sega j*vlar kan man tycka! =)

Har vart uppe hos Emilia och snackat lite :) sen åkte vi och hämtade Alvin på Förskolan.
Och nu har jag hämtat min Färsi... Är lille trött nu känner jag! uhuuu

Ska åka ner till Babe snart om han slutar greja med sin hemsida, annars är det ingen idé känner jag!
Imorn och på fredag ska jag jobba på Fridaskolan ska bli riktigt roligt.

Inget roligt inlägg men jag är trött..

-Imorn ska jag träffa Marie♥

Tänker lite HAHA

De farligaste hoten mot ett lyckligt förhållande

Bristande kommunikation
Uppoffring
Tristess och leda

  • Att ta varandra för givet
    Berätta för din partner att du fortfarande älskar honom eller henne och att du fortfarande är glad att det blev ni två. Många glömmer bort att visa sina känslor och tar för givet att den andre personen ska vara medveten om dem ändå. Kärleksförklaringar kan vi aldrig få för mycket av.
Egentligen är detta väldigt vanligt att ta varandra för givet vilket förstör väldigt mycket i ett förhållande..

Saker att tänka på:

-Se konflikter som en del av livet, konflikter kommer man aldrig ifrån.

-Ge varandra plats och utrymme, dels rent fysiskt men även psykiskt.

-Lyssna på varandra. När ni har en konflikt, ta in vad den andre säger även om du inte håller med.

-Tillåt varandra att förändras. Se förändringen som en tillgång istället för en belastning.Och kom ihåg: Du kan bara förändra dig själv.

-Prata även om de svåra sakerna, till exempel om den ena partnern upplever att känslorna är borta. Det behöver inte betyda att känslorna verkligen är borta, men kanske att något ligger i vägen för dem.

-Det absolut viktigaste, lita på varandra och ge varandra utrymme och tid att sakna varandra.

-Små överraskningar i vardagen hettar till det mellan dig och din partner.

-Se kriser som utvecklande.

Hittade detta bla över internert. Och det stämmer bra så jag la upp viss grejer dom skrivit =)


Författare: Ida Strasser, skribent
Granskare: Ann Lundell, Gynekolog, Gynekologmottagningen i Vallentuna


TACK!

Emma för att du hjälpte mig med blogg designen www.emmaaronsson.blogg.se
Jag ser den inte själv men andra gör haha märkligt :) Hihi
Tack ännu en gång


Nu väntar jag på pappa, han ska ringa när ronden har gått och säga om det blir operation idag eller om han får en tid. Men han tror att det blir idag för han fastar...

Mycket prat om  pappa nu, men så är det litet tag =) hehe

Ska se om jag kan se den nya designen :D

Nu är dagen nästan slut och...

Jag är riktigt j*vla trött...
Har kört pappa fram och tillbaka till Näl. Dom har äntligen hittat vad felet är, 12 stycken gallstenar inte konstigt att han har haft ont. Så det blir operation imorn antagligen. Stackars pappi!

När jag körde upp honom andra gången, skulle jag vänta där på honom. Tänkte att jag skulle äta lite så jag satt där och åt och då kom Yohanna en tjej som var med oss i bulgarien för några år sedan. Kul att tjöta lite!

Sen ringde jag Emilia för att höra om hon var hemma så jag kunde åka dit och tjöta lite medans jag väntade på pappa. Men då var hon hemma hos Emma, så jag fick komma dit.
Satt och pratade lite om allt och ingenting.. Bla. A-kassa, och hur olika chefer får behandla sin personal! ;)



Resten av kvällen blir lugn kanske en promenad, mår illa och känner mig konstigt idag. Men det går nog över!

Ha en kanon kväll allihopa hela 32 st än så länge.
Inte illa pinkat för att ha bloggat 3 dagar TYP =


Köra pappa!

Jag har sovit som en stock hela natten, nu ska jag köra upp pappa till näl igen.. =)

Hörs senare..

Kall Oboy!!!

Riktigt gott med kall oboy! Godnatt

Go kväll =)

Puuuhh är änna lite trött, har flängt hit och dit. Var hos pappa i två timmar ungefär. Köpte med mig en cola och choklad till honom det tyckte han var bra. Ska spara colan tills ikväll haha han är rolig den =)

Åkte hem sväng sen åkte jag till Silena och David en sväng satt och tjöta och myste med David.



Skulle upp en sväng till pappa igen Jennifer skulle åka med.. Men när jag precis hämtat henne ringde pappa och sa att vi inte fick komma dit, för det var en på hans avd som hade fått vinterkräksjukan det bara rann ur honom *stackarn* . Pappa och dom andra på han avd skulle bli "inlåsta" i 48 timmar. HAHA. Men pappa sa att han tänker inte stanna i det sket lukta ;) Så han fick åka hem och komma tillbaka imorgon istället =)
Kommer en bild på sjuklingen.



Iallafall så körde jag hem honom, sen mötte jag upp Sandra och vi tog oss en glass på donken.. Hon är sjuk, feber KRYA PÅ DIG♥

Är hemma nu blir lugnt resten av kvällen. Ska kolla på Familjen annorlunda och spårlöst! Jihoo!

FÖRESTEN... Madde och Andreas ska när som helst få en bebis. Hon har gått över tiden.. Kika här:



Hoppas ni haft en bra dag Kram heeej

Mormor och Morfar !

Jennifer skicka sms i morses här, hon fråga om vi skulle åka till mormor och morfar en sväng. För hon hade hål timma från halv 10 -12.30 värsta långt och onödigt. Men i vilket fall så åkte vi dit. Och där var min kusin Lina och hennes familj, himla roligt! Fikade lite och så..

Kom precis hem igen kollar på tv4 fakta huujeda mig vad jobbigt det ser ut att föda, riskförlossningar så ja det till hör ju inte vanligheterna direkt, men otäckt är det! uhuu...

Nu ska jag fixa och dona lite. Packa ner lite mer grejer till pappi

hörs senare ;)

God Morgon allihopa som läser ;)

Vaknade av att en förskola ringde och hörde om jag kunde jobba. Visst jag kunde men är helt slut efter att ha jobbat hela helgen och förra veckan, så jag kände för en vilo dag. Jag ska faktiskt hälsa på pappa också och lämna lite kläder och så till honom.. Köpa tidning och allt sånt där så han är lite nöjd när han får ligga och bara vänta...

När jag åker upp till pappa tänket jag ringa Emilia och kolla om hon är hemma eller om hon pluggar :) tjöta lite innan jag går till pappa!


Jag vet att jag har skrivit det tidigare i något inlägg. Men jag VILL verkligen HA/KÖPA en Longboard

http://www.urbanbluelongboards.com/urban-blue-longboards.php?longboard=ub101

Den vill jag ha..... =P Åka på i sommar med flöbo!
Fräck ju ? =)

Nä nu ska jag äta lite frukost sen duscha. Ha en bra dag =)

Godnatt

Vi sov i stugan inatt peter jag och familjen, jätte mysigt åt gott som sagt. Men nu inatt fick mamma köra in pappa till sjukhuset han har fått ont i magen i omgångar nu, läkarna tror att det är gallan men dom gör inte titthål det första dom gör, så pappa har svalt en slang idag kommer inte riktigt ihåg vad det heter gastroskopi eller något =)
det hade gått bra men visade inget. Utan det är "bara" lever proverna som är förhöjda. Lilla pappsen, ska åka till honom imorgon och lämna lite grejer till honom.
Ska sova nu är rätt trött jobbat sen halv 12 idag fick börja lite tidigare idag. Men det gör inte så mycket.

Men sov så gott! Godnatt

Jihooo roliga inlägg jag gör vaaaa ;)?


Snacka om att det var längesen jag skrev.. puhhhuh

YEAH! 1.5 månad utan att ha ont i magen! Grymt!

1.5 månad utan att ha ont i magen. Grymt!


Jag har egentligen ingenting att skriva just idag. Tänker inte skriva vad jag gjort och vad som hänt under den senaste tiden, är alldeles för mycket.
Så vi får börja på en ny kula, från och med igår kanske ;)

Igår var det lugnt hemma med Peter, åt klyft potatis, snitzel och bea sås och kollade på Let´s Dance. La oss faktiskt efter det. Haha så såg våran Fredag ut, men jag skulle upp och jobba klockan 7, Så jag var änna tvungen att lägga mig tidigt. Vi har varit ute i stallet hos Malin idag med Kaggetorp, Och det var trevligt borsta lite ge hästarna mat osv =)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Blir nog att vi lägger oss hyffsat  tidigt idag med faktiskt.. Ska jobba värsta långa passet imorn, Men det gör inte så mycket för jag diggart!
Ska börja 3 timmar tidigare än vad som var tänkt. =)
Så imorn händer det inte så mycket mer än jobb. Får passa på nu medans jag får så att säga!

Melodifestivalen nu och lite gott där till..

Godnatt

RSS 2.0