5 Månader

Riktigt länge sedan jag bloggade har fullt upp med våran underbara Hugo. Hinner inte sitta långa stunder och skriva det jag vill så att säga. Vi är ute på många aktiviteter och leker med kompisar. Hamnade i en kanon föräldragrupp, vi går på babymassage ihop och har setts på öppna förskolan med Cornelia, Sigrid och Lilly med mammor. Hur mysigt som helst.
NU har ju Hugo haft lite otur och blivit förkyld så vi har missat 2 gånger på babymassagen i december. Vi ska dit den 16 igen så jag hoppas hans hosta försvinner.
Hugo växer å frodas nu äter han mat och är en väldigt nöjd bebis. Vi var på BVC igår och nu väger han 8840 och var 67½ lång. Sötnosen. Fick även vaccin igår. Som gjorde väldigt ont har aldrig sett han så ledsen som han blev. Tog upp honom och det gick snabbt över.
Fick alvedon igår eftermiddag för han hade ont. Somnade kvart över 7 igår kväll, trött kille!
Inatt har han vart väldigt ledsen till och från och varm som ett element. Feber första gången i sitt liv =) så han fick en alvedon till och somna om men har sovit ganska oroligt :( plutten!
Han har även fått hosta nu (Martin har varit sjuk) så han har nog smittat honom.
Nu sitter han i babysittern och tar det lugnt framför agent oso.
Helt sjukt vad man blir glad av honom han gör våra dagar. Helt jävla underbar är han.
Sover bra gör han, somnar mellan halv 8 och halv 9 varje kväll och vaknar mellan 7 och halv 9 på morgonen, äter oftast 1 gånger under dom tolv timmarna. <3 Vårat hjärta!
För övrigt har vi det alldeles super mysigt, myser omkring hemma är iväg på grejer. Hugo älskar när det händer saker precis som sin mamma ;)
Ska lägga upp lite bilder från start:)
Några bilder innan hugo kom ut kämpade i tolv timmar sen blev det ganska snabbt akut. Martin var en klippa som alltid . Bästaste du!
Några bilder från BB
Så tjock å söt-
Blev ett långt inlägg.
Världens finaste lilla Hugo <3
Nu ska vi äta frukost. Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0